Táncolni és pihenni vágyók figyelem!

A tavaszi napokon mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás, egy kis pihenés. Tudjuk jól, mennyire nehéz számodra is a dolgos mindennapokban megszervezni egy kis üdülést, lazítást.

Ugye jól jönne egy kis felfrissülés?

A szürke téli napok után sokakon úrrá lesz  a tavaszi fáradtság. A tavasz közeledtével éreznünk kellene, amint az ébredő természet feltölt energiával, mégis ezekben a kora tavaszi napokban sokan bágyadtak, aluszékonyak. Minden kellemetlen tünete ellenére a tavaszi fáradság nem betegség, hanem a szervezet normális reakciója, amikor is a téli üzemmódról tavaszira vált át. Ez az átállás azonban tovább emészti a tél során egyébként is megcsappant energiatartalékainkat.

Mit tehetünk a jókedvünk megőrzése érdekében?

Próbáljunk sok időt természetes fényben tölteni, legyünk a napsütéses napokon minél többet a szabadban, a friss levegőn!

A munkát és terhelést csökkentve, szánjunk kicsit több időt magunkra. Ebben sokat segíthet egy wellness hétvége.

Ha aktív, egyben kellemes elfoglaltságokat tervezel, mi most segítséget nyújtunk Neked a megvalósításában.

Hogyan kaphatsz egy hétvégén többet abból, amit szenvedélyesen szeretsz, úgy hogy mellette mégis pihensz?

Ebben szeretnénk segíteni Neked most.

A tánciskola tavasszal is wellness hétvégét szervez, a táncolni és kikapcsolódni vágyóknak.

Az energia szintedet feltöltheted a tavaszi wellness hétvégénken.

Tarts velünk egy wellness hétvégére, ahol elfelejted a gondjaidat és a táncórák garantáltan jó kedvre fognak deríteni.

Megtaláltuk az erre legalkalmasabb helyszínt,

a Hotel Vécsecity – A kastélyba zárt város****

a festői szépségű természeti környezetben, magával ragadó hangulattal, Neobarokk kastély egyedi épületkomplexumában.

A festői Hernád-völgyben, a Cserehát dombjainak napos lankáin, Hernádvécsén, a volt Vécsey-Sardagna Kastélyt magában foglaló, e vidéken egyedülálló szállodakomplexumát alakították ki a szem, a szépérzék és mindenek fölött a vendégek kedvére, örömére, kényeztetésére.

A Hotel Vécsecity nem csak egy szálloda, hanem egy igazi élménybirodalom, ahol a Vendégek egy különleges, elvarázsolt világ lakóivá válnak a régmúlt és a ma harmóniájában. A szálloda egészében impozáns és elegáns, mégis, ahogy betérünk, az igazi szabadságot élvezhetjük, akár otthon; s ha gondoljuk, kiléphetnek cipőnkből és akár mezítláb a folyosók szövevényében, a city utcáin barangolva is élvezhetjük a luxust. Rejtélyes antik tárgyak bújnak meg a sarkokban, különleges műalkotások bukkannak elő a régmúlt történetét idézve, mesélve az elmúlt századokról. Az igazi otthon melegségét kínálják, elfeledett házias ízekkel és illatokkal, kristálytiszta levegővel a hatalmas ősfás parkban. Legyen szó családi pihenésről, üzleti útról, elegáns ünnepi alkalomról vagy hétköznapi kikapcsolódásról, náluk mindenki megtalálja a szívéhez közelálló szobát, rendezvényt, szórakozást, sportot, s élvezni fogja az ott töltött idő minden pillanatát.
A szálloda összes munkatársa arra törekszünk, hogy a Vendégek ne csak szállóvendégek legyenek, hanem érezzék a hely sugárzását, a környék természeti, történelmi szépségét, s kedves barátokként élményekkel telve térjenek haza, akik szívesen látogatnak vissza és érzik, hogy meleg szívvel és tárt karokkal várjuk őket újra Hernádvécsén, a kastélyba zárt városba.

Nagycsoportos élményhétvége Hernádvécse.

  • Tüzes kubai ritmusok
  • Szárnyaló-lendületes páros táncok
  • Stílus és mozgásórák
  • Bőséges és változatos ételek
  • Fergeteges buli és meglepetés vár Rátok!

Gyere, tarts velünk Te is!

JELENTKEZEM A WELLNESS HÉTVÉGÉRE

Táncosaink ezt fogalmazták meg az előző rendezvényünkről.

– B. Edit: Quickstep – kuriózum, újdonság volt a tanult táncok mellett. Örültem, hogy kipróbálhattam egy kis részletet belőle. Bachata – az örök szerelem. Jól esett felfrissíteni korábban már megszerzett tudásomat. Tangó – stílus, technika, ami a tánc karakterét megadja. Nagyon élveztem a műhelymunkát. Jó lenne ebből év közben is becsempészni valamennyit az órákra.

– V. Marianna: Bachata, a stílusa, a zene ritmusa közel áll hozzám és a megtanított első néhány lépést is élvezetes volt táncolni.

FESTŐI SZÉPSÉGŰ TERMÉSZETI KÖRNYEZET

Hernádvécse a festői Hernád völgyében a Zempléntől északra elterülő Cserehát dombjainak napos lankáin, Miskolc – Kassa között majd félúton, a 3-as főút mentén helyezkedik el.
Megeshet, hogy Ön még nem járt erre?
A táj, az ország kevésbé ismert, érdekes, flórájában, faunájában, felszíni formálódásában gazdag része.

Karnyújtásnyira találhatók olyan turisztikai nevezetességek, mint Kassa, Boldogkőváralja, Regéc és Füzér várai, Hejce, Vizsoly, a festői Hernád, a Hollóházi Porcelánmanufaktúra és felszíni ásványkincseiről híres Telkibánya a Zemplénben, maga a hegyvonulat, a környéki kastélyok.
A Vécsecity-t mindezek fókuszában találja meg.
Egyszóval ez az a hely, ami egy új kiindulási pont hazánk e tájának, gazdag történelmünknek a megismerésére, a tartalmas relaxációra, test és szellem épülésére.

CITY

Neobarokk kastély – Egyedi épületkomplexum
A szálloda egyszerre fogja Önöket elvarázsolni a XVIII. századi neobarokk kastély hangulatával, modern szolgáltatásaival és mesés természeti környezetével. Az egyetlen állandó, amivel találkozhat: a változatosság. A hotel négy egysége egyedi stílussal és berendezéssel bír. A Kastély vezérszintje a korhű barokk hangulatot idézi. A kastély felső szintjén a „kastélyba zárt város” várja – kétszintes apartmanházakkal, promenáddal, játszótérrel, színpaddal – a több gyermekkel érkező családokat is. A két új szárnyban a Vörös Torony szobái minimalart stílusban, míg a Zöld Ház szobái polgári, meghitt nyugalmat sugárzó berendezéssel várják Önöket legyenek bár a legfiatalabbak vagy már idősebbek. A stílusok együttese, így összesen 55 lakóegységgel nyújtja, mindnyájuk számára a vendégeskedés teljes testreszabott élményét.

SZABADIDŐS ÉS SPORTPROGRAMOK

A múltból ránk maradt ősfás kastélykertet további hat hektárral egészítettük ki. Ez a szép, összességében kilenchektáros terület biztosítja hotelünk vendégeinek tartalmas időtöltését. A parkban kialakított tó csónakázási lehetőséget is kínál, de akár horgászzsinórjukat is belógathatják a szigetről. Az aktív időtöltés egész sorával – kerékpározás, strandröplabda, petanque, kalandpálya, nordic walking, állatsimogató, kilátó, szánkó- és tansípálya, wellness és fitness szolgáltatások- és még sok egyéb, kulturális értékeket hordozó lehetőséggel élhetnek nálunk. A választék folyamatosan bővül. Indulunk a Hernádon való kajakozás, a vadásztatás lehetőségeinek kihasználására és kívánságuktól függően autóbuszos kirándulások, műsoros esték szervezésében is bizonyosan kedvükre tudunk tenni.

Merüljön el Velünk Te is, legyél gazdagabb az itt töltött közös pihenéssel

2020. ősz, (pontos időpont a vírusveszély után itt olvasható)!

2 napos wellness hétvége Hernádvécsén.

Programterv:

  • Szombaton érkezés 9.00-tól
  • Délelőtt táncoktatás (2 teremben 3 óra), ebéd, délután wellness
  • Vacsora, majd este buli: 20.00 – tól
  • Vasárnap, délelőtt táncoktatás (2 teremben 3 óra), ebéd, délután közös program és hazautazás

Hotel Vécsecity**** – A kastélyba zárt város

3874 Hernádvécse, Béke tér

www.vecsecity.hu

Időpont: 2020. ősz (szombattól-vasárnapig), a pontos időpont a vírusveszély után itt olvasható.

INFORMÁCIÓ: +36-20/535-9900

Foglalás már most lehetséges

2 nap / 1 éjszaka

Részvételi díj:

35 990 Ft / fő

(elhelyezés kétágyas standard szobában)

Az ár tartalmazza: 1 éjszakai szállást büféreggelivel, 1 főétkezéssel (szombati vacsora), wellness részleg használatát, ingyenes vezeték nélküli internettel. A táncoktatás költségét, a terembérletet, a buliban való részvételt és az idegenforgalmi adót.

Van lehetőség 2 éjszakás foglalásra, azoknak akik már a pénteki napon Herdádvécsére szeretnének utazni.

Részletek és árak a foglalási (jelentkezési) gombra kattintva olvashatók.

Foglalás már most lehetséges
AKCIÓS JELENTKEZÉS
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Természetesen igen. Oktatási módszerünk segítségével a nemek aránya nem okoz problémát. A „Nekem van párom, én vele fogok táncolni!” típusú felfogás nem állja meg a helyét az Iskolánkban, hiszen mi szeretnénk, ha mindenki a saját párján kívül, mással is ugyan olyan jól tudna táncolni, mint a sajátjával. Iskolánkban a nemek eltérő aránya minimális, ezen eltérést pedig oktatási módszerünk segítségével ki tudunk egyenlíteni. Néhány magasabb szintű csoportoknál már az is előfordul, hogy a férfiak nem csak a táncban, hanem a létszámban is átveszik a vezetést a lányokkal szemben.